måndag, juli 17, 2006

Smärtsam helg i Falkenberg

Det blev en tuff STCC-helg för Hagman i Falkenberg. Maggan drogs med en smärtande öroninflammation och karten strulade. Men det blev en målflagga till slut!
Det var annars en sådan där prefekt racehelg. Strålande sol, ett stort startfält-26 kartar!, fin banan och över 15 000 i publiken på söndagen.


Maggan fick först startförbud på grund av sina smärtor men fick till slut ge sig ut på banan. Väl i tidskvalet strulade växlingarna och Maggan bröts efter halva tiden. Det skulle bli en start långt bak i fältet men blev ingen alls. I line up:en med två minuter kvar till start fick Maggan bromsproblem och trots frenetiskt jobb missade teamet att ta sig ut på banan-med fem sekunders marginal!

Tänkt revansch i race två då! Maggan hängde med från start men på nytt stulade växlingarna och Maggan halkade efter. Och det blev ännu värr. Bromsarna började ligga på och karten sackade för varje varv. Till slut var pedalen i stort stet i bott hela varvet runt. Maggan tog sig över mållinjen som 15:e kart men fick sedan bogseras in i depån. Målflagga till slut i alla fall!

Maggan ligger på 15:e plats i riksmästarkepet efter helgen. Tomas Roosenmark leder mästarskapet.

Inga kommentarer: