söndag, april 20, 2008

Laddningen är på gång

Racingsäsong 2008 är nu bara dagar bort och inför första SM-starten har Maggan och hela Team Sleipner superkart en fullspäckad kalender med tester och intervjuer.

I förra veckan visade teamet upp sina nylackade kartar för första gången under en kick-off på Värmdö. Bland annat var tidningen Svensk Motorsport (tidigare Idrottsbladet) på plats för ett reportage. De sista detaljerna fixas under denna vecka och på fredag träffar Maggan Mariestads-Tidningen i Töreboda och alla sponsorer som finns i närheten lär höra motorn varva så välkomna ut och kika… (återkommer med tid). På söndag är det dags för första testet på Kinnekulle Ring. För Maggan blir det första varven i den nya karten, mycket spännande. Drygt ett 10-tal superkartar väntas testa.

Veckan därpå rullar schemat vidare med körning på Sveiestad i Linköping på måndagen då Östergötlands regionala Tv-kanal ska göra reportage. Två dagar senare blir sista pressträffen och det med Motala-pressen i samband med en uppvisningsåkning på ett ungdomsarrangemang. Även teamkollegan Anders har lokal press inbokad. Redan på torsdagen styr vi sedan mot Skåne för helgens SM-premiär på Sturup Raceway i samband med STCC. Tester på fredagen och race lördag och söndag.

Mycket på gång alltså och teamet är grymt laddade inför starten!

Inga kommentarer: