söndag, september 23, 2007

Sexa i säsongsavslutningen

Säsongen avrundades på Gelleråsen där 12 kartar kom till start, delat i två klasser. Maggan "normala klass" med 250 cc-motorer och så den nya klassen Super-V-kart som Maggan gjorde inhopp i. På en halvblöt banan åkte Maggan riktigt fort på tidskvalet och låg totalt trea-fyra efter halva körningen, Maggan valde att gå i depå uttröttad och med hala däck. Ett dumt val visade det sig då banan snabbt torkade och flera förare avancerade i listan. Maggan fick där för starta helgens race från 8:e plats.
Hela 18 varv skulle avverkas, sex fler än normalt vilket tog på krafterna för lilla Maggan som däck hängde i bra och hel slutkörd gick i mål på 6:e plats totalt och som 3:a i klassen - nöjd med körningen.
Maggan som valde att satsa på SM, har bara åkt halva SSK-serien, och slutar på en total 9:de plats i tabellen. Värnlänningen Ingvar Bjerge vinner serien före Anders Littorin och Tony Johansson.
Söndagen spenderades på banan den med då Maggan fick chansen att åka och leka i sin gamla Fyndbörsen-BMW. Härlig fart och timmar av stor glädje!

Inga kommentarer: